Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Emeric Imre & Titus Constantin @ Ora0

Emeric Imre & Titus Constantin

Emeric Imre & Titus Constantin @ Ora0

Galeria de Arta Ora0 va invita la un concert special pe 1 decembrie!

EMERIC IMRE & TITUS CONSTANTIN – un concert folk-rock complet in care doi artisti de aceeasi zodie (Varsator), prin experienta lor de scena si prin valoarea lor componistica si interpretativa vor depasi lejer granitele unui folk clasic, din care oricum si-au luat startul si ne vor duce si in stiluri cum ar fi rock, manouche si chiar influente de jazz ce fac din cei doi un show bogat si cu identitate unica.

EMERIC IMRE este poate cel mai de popularitate artist folk al zilelor noastre foarte cunoscut si in afara ascultatorilor de nisa, prin celebrul cantec “Nebun de Alb ” scris pe versurile marelui Adrian Paunescu.

TITUS CONSTANTIN, desi un artist recent aparut in breasla, a surprins cu experienta lui de multi ani din trupa cu care a activat chiar si in contracte din strainatate, a venit cu un surprinzator bagaj componistic a unor piese propri a caror valoare a confirmat in scurt timp.

Support artisti: 50 lei

Va invitam si va asteptam cu drag in cadrul intim si boem al Galeriei Ora O pentru acest concert ce sigur va va incanta!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută