Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Elevate & Savor @ Restaurant Panoramic Iași

Elevate & Savor

Elevate & Savor @ Restaurant Panoramic Iași

Elevate & Savor – 𝐖𝐢𝐧𝐞 & 𝐃𝐢𝐧𝐞 | 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐩𝐢𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬𝐪𝐮𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰

Vă invităm la o experiență culinară și vinicolă de excepție. Gustul băuturii nobile Chateau Cristi și preparatele rafinate vor fi savurate într-un cadru cu vedere la Iași, garantându-vă o seară de poveste.

Vă așteptăm la Restaurant Panoramic pentru o cină cu vinuri legendare, în compania celor dragi. Vom savura vinuri selecte aduse de Crama Chateau Cristi din Republica Moldova – țara în formă de strugure.

În ceea ce privește preparatele, veți fi răsfățați cu arome inedite. Cappucino de ciuperci cu sparanghel va fi introducerea perfectă într-o seară plină de savoare. Urmeazăfileul de somon, mușchiulețul de cerb și impresionantul tomahawk de vită, toate pregătite cu măiestrie pentru a completa armonios experiența culinară.

Tradițiile vinicole sunt o parte integrantă a istoriei Moldovei, aducând împreună generații de pasionați ai producției de vin.

Pentru a înțelege mai bine istoria Cramei Chateau Cristi, trebuie să cunoașteți tradițiile vechi ale lui Vladimir Cristi, care au fost transmise de-a lungul generațiilor.

La evenimentul nostru Elevate & Savor – 𝐖𝐢𝐧𝐞 & 𝐃𝐢𝐧𝐞, urmașii Cramei vă vor ghida în explorarea istoriei cramei și în inițierea în arta vinificației, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de adevăratul vin moldovenesc.

Așteptăm cu nerăbdare să petrecem această experiențădeosebită alături de voi.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută