Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Elefănțelul curios

„Cine? Ce? Unde? Cum? De ce?”

Câte întrebări ale celor mici, ce vin, aparent deloc întâmplător, în momente nepotrivite și dau, câteodată, naștere unor reacții de nemulțumire sau chiar iritare?

Pentru că, într-adevăr, este chiar greu să fii mic și mereu avid de informație. Însă, un cangur supărat, girafa extrem de preocupată de găsirea fructelor, o zebră narcisistă sau un tigru răgușit nu vor reuși să-l determine pe micul nostru elefănțel, spre lauda lui, să renunțe la a pune întrebări și a-și atinge scopul. Din fericire, ca în orice poveste, atunci când elefănțelul ajunge într-o situție critică, în urma curiozității excesive, există prieteni care sar în ajutorul său.

Ca temă principală, spectacolul Elefănțelul Curios abordează tema comunicării, temă sensibilă în relația copil – adult. Elefănțelul parcurge un drum inițiatic, o cale a cunoașterii presărată cu întâlniri conjuncturale, experiențe ce au darul de a completa setea de informație a simpaticului personaj. Hotărârea pe care o manifestă Elefănțelul în atingerea scopului este de admirat și trebuie privită cu seriozitate, indiferent de vârsta persoanei ce și-o asumă.

Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-elefantelul-curios

Sursa: Eventbook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută