Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Spectacole

Drumul lui Făt Frumos @ Piața Sf. Ioan

Drumul lui Făt Frumos

Drumul lui Făt Frumos @ Piața Sf. Ioan

Până vor fi gata autostrăzile României, MARIA RÂLEA continuă DRUMUL LUI FĂT FRUMOS.

Un proiect educativ artistic inițiat de Fundația ABRACADABRA și finanțat de Miniterul Culturii își propune să mai adauge câteva sute de kilomentri la unirea generațiilor în spiritul basmelor românești.

Din 2017 până acum, proiectul a reușit să integreze 7 județe diferite din țară, potențând prin joc și teatru, valoarea culturală a peste 10 sit-uri de patrimoniu.

O suită de spectacole inspirate din basmele românești și realizate prin metoda originală dezvoltată de actorul Marian Râlea pe parcursul a peste 30 de experiență în teatrul interactiv pentru copii (practic, fiecare copil urcând pe scenă, participând la joc și rezolvând provocările induse de personajele din mitologia românească), se vor derula și în acest an în locații neconvenționale precum cetăți, parcuri, curți de muzee sau castele, astfel încât cei mici să descopere moștenirea culturală națională prin joc și teatru.

Accesul la spectacole este liber, fără o limitare a numărului de participanți.

După ce primele stații din noul tronson DRUMUL LUI FĂT FRUMOS au fost adjudicate la finalul săptămânii trecute de locuitorii județului Argeș (Pitești, Mioveni, Curtea de Argeș), a venit rândul brașovenilor să participe la surprinzătorul și inițiaticul traseu prin basmele românești astfel:

Râșnov – 24 mai, ora 18.00, Piața Unirii

Codlea – 25 mai, ora 11.00, Piața Centrală

Brașov – 25 mai, ora 18.00, Piața Sf. Ioan

Să drumul bătut cu bucuria jocului! Să fie de poveste fiecare oprire pe traseu!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută