Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Drept pe față @ Galeria Brăteanu

Drept pe față

Drept pe față @ Galeria Brăteanu

Dragi iubitori ai artelor, stimați colegi, luni, 1 iulie, ora 19:00 avem bucuria de a vă invita la un eveniment complex în care Alina-Jais ni se prezintă într-o triplă ipostază: de artist vizual, solist vocal şi compozitor.

fo1

Evenimentul este conceput în crescendo, pornind de la ,,tăcerea” tablourilor, continuând cu sunetele muzicii, într-un scurt recital live şi încheind cu îmbinarea dintre auditiv şi vizual, prin intermediul unui dans contemporan, eliberator, în interpretarea Carolinei Țapoc, pe muzică de Alina-Jais şi Florin Moş (la darabană), înregistrată cu prilejul unui jam session.

La cuvântul de deschidere, curatorul evenimentului, Conf. Univ. Dr. Gabriel Kelemen va vorbi despre originile, personalitatea și creația Alinei-Jais.

Galeria Brăteanu este situată în Timişoara pe Str. Lucian Blaga Nr. 8 şi este sustinut de către WORLD MEDIA TRANS & Pensiunea GERNIK 100 din Gârnic.

Expoziția rămâne pe simeze pâna în data de 15 iulie şi poate fi vizitată în intervalul orar 10-13, 15-18 sau  pe baza unei programări telefonice la nr. +40724523525.

fo2

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută