Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Dragoni

Instalație interactivă recomandată copiilor cu vârsta peste 4 ani

Sala Etaj
DRAGONI

de Andrei Dósa
REGIA: Bobi Pricop; SCENOGRAFIA: Oana Micu; ASISTENT SCENOGRAFIE: Bogdan Dobre; MIȘCAREA SCENICĂ ȘI MUZICA: Eduard Gabia; PROGRAMAREA INSTALAȚIEI INTERACTIVE: Mizdan; ÎN DISTRIBUȚIE: Lucia Barbu, Paul Bondane, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Raluca Pavel, Eliza Păuna, Raluca Răduca, Jeno Major (voce).

 

durata: 50 min.

preț bilet flexibil: 12 lei

 

„Dragoni” este un spectacol inedit sub forma unei instalații interactive, compusă din patru spații diferite. Fiecare spațiu va transforma spectactorii-vizitatori în exploratori prin lumea plină de secrete a dragonilor. Jocul la vedere al actorilor se îmbină cu mânuirea de păpuși în miniatură, precum și cu tehnologia de videoproiecție interactivă, toate pentru a crea o experiență unică.

Spectatorii vor putea porni în căutarea cristalelor care formează spiritul Dragonului Roșu sau vor aduna ouăle Dragonului Alb pentru a le proteja de vrăji rele, vor putea chiar să îi apere pe dragonii amenințați de gnomi. Pentru a îndeplini provocările din fiecare spațiu, publicul va fi ghidat de trei prințese, care cunosc toate secretele dragonilor.

Poveștile dragonilor și multe alte secrete despre viețile acestora le veți descoperi în vizita voastră prin instalația interactivă DRAGONI – un univers creat special pentru a fi explorat în detaliu.

*Accesul la acest eveniment se va face în patru grupuri de câte 10 persoane

data premierei: 1 iunie 2022

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email