Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti

Draconian / Clouds live

EN:

Doom-deathers Draconian will be back in Bucharest, in Quantic Club. Last time they played Romania, they headlined the sold-out Metal Gates Festival 2018. This is the only show in Romania for the band in 2022.

Supporting them will be the doom metal band Clouds, that just released their latest album “Despartire” with a very emotional show.

The event will take place respecting the legal rules of that date!

Tickets: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-draconian-la…/

  • 80 RON – early bird – first 50 tickets
  • 100 RON – presale – until September 28th
  • 120 RON – at the doors

RO:

Draconian se va întoarce la București, în Quantic Club. Ultima dată când au cântat în România, au fost headlinerii Metal Gates Festival 2018, eveniment ce a fost sold-out. Acesta este singurul show din România pentru trupă în 2022.

Aceștia vor fi susținuți de trupa de doom metal Clouds, care tocmai și-a lansat cel mai recent album „ Despărțire ”, susținând un spectacol foarte emoționant în același club Quantic. Evenimentul se va desfășura respectând normele legale de la acea dată!

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-draconian-la…/

  • 80 RON – early bird – primele 50 de bilete
  • 100 RON – presale – pana pe 28 septembrie
  • 120 RON – la intrare

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Sursa: Quantic/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email