Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

DokStation prezintă: Arc Gotic

Biletele disponibile prin Eventbook.ro:

 https://bit.ly/Dok6_ArcGotic

Pretul unui bilet este 50 lei

DokStation prezinta: Arc Gotic – miercuri, 21 septembrie, de la ora 21:45, la Control Club – dupa proiectia documentarelor “Courtney Barnett: Anonymous Club” si “Swamp City”.

Arc Gotic, trupa timisoreana de atmosferic post-punk, revine dupa o lunga perioada in Bucuresti.

Arc Gotic s-a infiintat in Timisoara, Romania, in 1992, din interesul comun al membrilor fata de curentul post-punk. Cu un prim material lansat in 1994, ‘Catehism’, si inspirat de versurile lui George Bacovia, Arc Gotic este genul de proiect cu o incarcatura artistica aparte. Apasare, disperare poate, forme de trairi puternice converg in tot soiul de incercari si sonoritati originale pe atunci, cam la fel ca si acum.

Muzica lor creeaza o atmosfera profunda, intunecata, de un romantism sumbru, care poate fi perceputa adesea ca o coloana sonora a unor filme imaginare.

Ajuns la a sasea editie, DokStation Music Documentary Film Festival revine la Bucuresti, in perioada 21-25 septembrie 2022, cu o selectie de 29 de documentare muzicale, majoritatea in premiera nationala.

Sinead O’Connor, Cesaria Evora, Sheryl Crow, a-ha, Kate Bush, Jim Morrison, Leonard Cohen, DakhaBrakha, dEUS, IDLES, Dinosaur Jr., Damon Albarn, Courtney Barnett, Shane MacGowan, Talk Talk sau Throbbing Gristle sunt o parte dintre artistii ale caror povesti va invitam sa le urmariti, pe marele ecran si la volum maxim, la Control Club, Apollo111 Teatrul, Expirat si Gradina cu filme.

Bilete : https://bit.ly/DokStation_2022

DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din Romania, este conceput sa atraga comunitati largi din diverse sectoare ale Capitalei, combinand doua dintre cele mai populare arte – filmul si muzica – , prin proiectii de filme documentare muzicale si concerte live, in cladiri cu istorie si traditie, dar si in spatii neconventionale.

A sasea editie DokStation Music Documentary Film Festival este organizata de Wearebasca si Asociatia DokStation, cu sustinerea Orange si Deloitte Digital. Parteneri: CNC, Primaria Capitalei, prin creart – Gradina cu filme, Control Club, Apollo111, Expirat, Carturesti.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, AaRC, IQads, MovieNews.ro, Munteanu, AIVI Media Hub, Cartierul Creativ.

Sursa: Control Club/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email