Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Dl Goe – Concert Aniversar 5 Ani

Dl Goe cântă pentru prima dată la Teatrul Național București pe data de 22 iulie 2022, de la ora 20:00.

Spectacolul reprezintă aniversarea a 5 ani de existență de când tânărul mariner spune povești apropiate de inimile oamenilor prin versurile lor autentice. Pentru acest concert au pregătit un show inedit alături de invitați surpriză, unde vor cânta în premieră piesele de pe noul lor album, Fata Morgana, ce se va lansa în toamna anului 2022.

Considerat unul dintre cele mai eclectice proiecte de pe piața muzicală românească, Dl Goe s-a remarcat atât prin colaborările inedite de-a lungul timpul (NOSFE, Cătălin Crișan, Loredana, etc) cât și prin îmbinarea artei teatrale cu cea muzicală în show-urile și materialele lor discografice.

Nu e de mirare având în vedere că în componența trupei există 3 actori, 2 compozitori de muzică de teatru și un regizor de film.

Formația s-a lansat în primăvara lui 2017 în Micul Paris cu EP-ul Momente în Schițe. Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească.

În 2019 au lansat albumul lor de debut Tineri, Sâmbătă, Duminică, 13 melodii care amestecă teatrul radiofonic cu melodii despre un Goe ajuns la vârsta maturității.

În această poveste spusă de muzicieni și 10 actori (George Piștereanu, Ana Udroiu, Dani Ionescu, Alexandru Nagy, Alina Chinie, Alice Suarasan, etc), Dl Goe lucrează în zilele noastre la un Shop N Go unde se îndrăgostește de o clientă alături de care fuge la mare preț de 3 zile.

Pe albumul ce se va lansa la toamnă, se va continua povestea spusă de pe discul de debut alături de muzicieni și actori de renume.

De-a lungul celor 5 ani de existență, au avut parte de 5 piese nr 1 în topurile alternative – Golan (alături de Loredana Groza), 23 DecembrieFat de la RadioIoana și Dacă Pleci (o reinterpretare a faimosului șlagăr alături de NOSFE și Cătălin Crișan).

De asemenea au avut o prezență activă în cadrul festivalurilor și cluburilor din România (Sofar București, Femei Pe Mătăsari, Afterhills, Rocanotherworld, Romanian Creative Week, Street Delivery, The Pub, Expirat, Control, etc). În 2018 și 2019 s-au remarcat prin turneele lor Shop N’Goe în casele și apartamentele oamenilor.

Sursa: TNB

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email