Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Disney 100 THE CONCERT @ Sala Palatului

Disney 100 THE CONCERT

Disney 100 THE CONCERT @ Sala Palatului

 

Aproape 30 de hituri Disney distinse cu premii Oscar, Golden Globe şi Grammy se vor auzi la Sala Palatului pe 2 noiembrie în interpretarea unor voci celebre: Alina Eremia, Ana Cebotari, Alina Sorescu, Vlad Miriţă, Lucian Ghimişi, Ben Forster, Nadia Boule şi Adrian Hansel vor aduce magia muzicii din poveştile fără vârstă la Bucureşti, în spectacolul Disney 100.

 

Orcestra Valahia, formată din 56 de instrumentiști, nu doar va acompania performanța live a artiștilor, dar va duce publicul în lumea lui Pinocchio (When You Wish Upon A Star), Star Wars (Imperial March), Pirates of The Caribbean (Suite) și Marvel (Marvel Portals).

Corul și backing vocals, ce se vor auzi pe parcursul celor 3 ore de show, vor surprinde și vor ridica sala în picioare la deschiderea Actului 3 cu piesa lui Baloo și Bagheera: ”Bare Necessities – Sing a long ”din celebra ”Jungle Book”.

 

Organizatorii promit multe surprize, iar prima anunțată este că foaierul Sălii Palatului se va transforma într-un studio Disney unde cei mici și cei mari sunt așteptați pentru: face painting, poze memorabile la Photo Corner-ul amenajat cu personaje Disney în mărime naturală, o expoziție și punct de vânzare Editura Litera cu produse licențiate Disney și un Candy Bar unic.

Ne dorim să recreem pe scena Sălii Palatului, dar și în foaierul acesteia magia specifică filmelor și animațiilor Disney. O clipă de poveste ca să îi ajutăm pe copiii și pe adulți să călătorească prin 100 de ani ai companiei Disney. Vă așteptăm la spectacol și speram să îi bucurăm pe toți în egală măsură.” – Tudor Sțefănescu, Mall4Art

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută