Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Dinner Experience at Olivo Bistro

Ziua de miercuri este mijlocul și apogeul săptămânii, este momentul în care energia noastră și productivitatea ar trebui să fie la cote maxime, așa că e necesar să facem tot ce ne stă în putință pentru a le menține acolo.

Ce mod mai bun de a o face decât să ne oferim o experiență culinară unică? O îmbinare perfectă de arome, împreună cu paharul de vin potrivit, pot și ne vor (re)da energia de care avem nevoie.

Stările noastre sunt influențate de experiențele prin care trecem, așa că de ce să nu ne oferim o experiență unică atunci când avem ocazia? Am pregătit una special pentru voi, o seară în care cina va fi mult decât o simplă cină.

Meniul din 20 iulie sună cam așa:

– Antreu cu platou de brânzeturi;
– Carpaccio vitonic;
– Piept de rață cu piure de cartof dulce, andive și sos de vin porto cu cafea;
– Cremă de ciocolată cu înghețată de rubarbă și soc.

Cum spuneam, pentru fiecare preparat unic este nevoie de un pahar de vin pe măsură, așa că avem o selecție pregătită pentru voi.

– Quinta do Gradil spumante, vintage 2018, brut, Chardonnay/arinto, Portugalia (spumant);
– Feteasca Alba, Valahorum, Dealu mare, alb, sec, 2021, Romania;
– Rizzardo riserva bianco, 2017, Ai Pallazi, Venezia, alb, sec, Italia;
– Chablis 2020, Bourgogne, Chardonnay, Domain Yvone et Laurent Vocoret, alb, sec, Franta;
– 5 Cepas, Vina Casa Silva, Do Colchagua, rosu, sec, 2018, Chile;
– Grand Opalo Blend 2014, Bodega Mauricio Lorca, Argentina, Uco Valley.

Vă așteptăm să savurăm împreună acestă experiență culinară, biletele pot fi achiziționate de pe: https://events.olivocaffe.com/dinnerexperience/

Sursa: Olivo Caffe & Bistro

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută