Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Diabolical / Machiavellian God / Sodomisery / Ungolianth @ Quantic

Diabolical / Machiavellian God / Sodomisery / Ungolianth

Diabolical / Machiavellian God / Sodomisery / Ungolianth @ Quantic

 

Final Step Productions prezintă un eveniment special alături de Diabolical (SE), Machiavellian God (RO), Sodomisery (SE) și Ungolianth (RO) în clubul Quantic pe 17.06.2023! Vor urma mai multe suprize în legătură cu acest eveniment!

 

Diabolical

Diabolical este o formație Blackened Death Metal înființată în anul 1996 în nordul Suediei. Ultimul album al trupei, “Eclipse” (apărut în 2019) este de o măiestrie muzicală pe care foarte puține trupe contemporane, din aria metalică, au reușit să o egaleze. Lansarea acestuia a fost urmată de turnee extinse prin Europa alături de trupe precum Septicflesh, Krisiun, Batushka, Belphegor sau Samael și de participări la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri de pe Bătrânul Continent.

În 2023, Diabolical a revenit la Wing Studios (studio ce îi aparține solistului vocal / chitaristului / producătorului Sverker Widgren) pentru a lucra la un nou material discografic. În ciuda programului încărcat, trupa va susține câteva show-uri exclusive, printre acestea numărându-se și cele din București și Sofia!

 

Machiavellian God

Machiavellian God este o trupă de Melodic Death Metal, originară din București, România, înființată în anul 2017.
Trupa își crează piesele într-o manieră unică, acestea fiind rezultatul amestecării unor elemente ce provin din Doom, Black, Atmospheric și altele, toate fiind stratificate ingenious peste o bază solidă de Melodic Death Metal. Din punct de vedere liric, Machiavellian God se scufundă în subiecte intrigante precum gnosticismul, practicile esoterice, poveștile mitice și credințele antice, toate acestea completând perfect muzica!

 

Sodomisery

Sodomisery, este o formație originară din Stockholm, Suedia, înființată în anul 2015 de Harris Sopovic, inițial ca proiect de studio. Primul EP intitulat chiar “Sodomisery” a fost înregistrat alături de muzicieni din trupe suedeze renumite cum ar fi Diabolical, Netherbird sau Katatonia. Materialul a fost lansat în format digital în 2017 și a primit recenzii favorabile, dându-i lui Harris impulsul de a transforma proiectul într-unul full-time. În același an, au fost cooptați în line-up Viktor Eklund, Paul Viscolit și Magnus Grönberg, toți fiind muzicieni cu mare experiență pe scena metalică suedeză și internațională. Cu acest line-up s-a intrat în Wing Studios alături de Sverker Widgren (Diabolical, Mörk Gryning, Wormwood și multe altele) pentru a înregistra piesele pentru albumul de debut “The Great Demise”. Acesta a fost lansat prin intermediul casei de discuri Testimony Records în luna mai a anului 2020.

 

Ungolianth

Ungolianth abordează un Melodic Death Metal cu influențe simfonice, dar și cu multe pasaje moderne. Trupa s-a înființat recent, membrii ei fiind și muzicieni proaspeți intrați în industrie, cât și oameni care fac asta de peste 10 ani și au o experiență bogată pe scena națională cât și internațională.

Membrii trupei Ungolianth au mai cântat și cu trupe precum Gothic, Invader, Warhymn, Linear Disorder.

 

Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro și au următoarele prețuri:

  • 60 RON – presale până pe 16.06.2023
  • 80 RON – la acces și online pe 17.06.2023

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email