Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente / workshop

Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie | Fundația Calea Victoriei @ Casa General Henri Cihoschi

Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie

Dezvoltarea încrederii în sine prin tehnici de actorie | Fundația Calea Victoriei @ Casa General Henri Cihoschi

 

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de luni, în intervalul 19:00-21:00.

Număr ateliere: 5

 

Vă invităm la un nou curs cu actriţa Dorotheea Petre, prima actriţă româncă premiată la Cannes Film Festival – cel mai prestigios festival de film din lume, care şi-a schimbat tradiţia, inventând special un premiu care să răsplătească performanţa din filmul “Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” (2006). Pe lângă premiile internaţionale deţine în palmares un premiu Gopo, un premiu UCIN şi este declarată Actriţa Anului 2007.

 

Tehnicile actoriceşti te învaţă să fii mai conştient de ceea ce transmiţi prin limbajul tău corporal, postura ta, vocea ta, felul în care interacţionezi cu ceilalţi şi alegerile tale

Nu te mulţumi să exişti şi atât. Trăieşte. Explorează. Luptă-te. Provoacă-te. Evoluează. Schimbă-te. Ascultă. Reacţionează. Observă-ţi emoţiile. Renunţă la control. Asumă-ţi riscuri. Distrează-te. Joacă-te mai mult. Exprimă-te. Lasă-te privit.

Actoria îmbunătăţeşte abilităţile de comunicare şi empatia. Odată cu dobândirea abilităţilor de a-ţi controla corpul, mintea şi vocea, felul în care te percep ceilalţi se schimbă. Cu cât ne îmbunătăţim capacitatea de a influenţa şi decide modul în care ne percep ceilalţi, cu atât mai mult se creează o buclă de feedback pozitiv care ne motivează şi ne face mai încrezători. Această încredere se transferă apoi în plan social şi profesional.

 

Cursanţii vor avea ocazia să-şi provoace creativitatea prin exerciţii de improvizaţie, lucrul pe scene şi monolog

Cu toţii operăm cu aceeaşi paletă de emoţii, ne confruntăm cu aceleaşi probleme general umane, prin urmare suntem mai mult asemănători decât diferiţi. Odată ce ai învăţat cum funcţionează maşinăria umană, îi poţi aplica principiile în fiecare interacţiune, în orice context personal sau profesional.

Acest atelier se adresează celor care iubesc actoria, indiferent de pregătire, şi sunt concepute pentru a te ajuta să-ţi antrenezi mintea, corpul, vocea şi spiritul, fie că vrei să excelezi pe scenă, în faţa camerei sau în diferite aspecte ale vieţii. Pentru că să te dezvolţi ca om sau ca actor sunt sinonime.

Pe parcursul celor 5 întâlniri cursanţii vor învăţa să-şi exploreze resursele creative şi emoţionale în raport cu ceilalţi şi cu o serie de circumstanţe posibile.

 

Cost: 570 de lei (total pentru 5 întâlniri)

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: Fundația Calea Victoriei

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută