Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Descoperă – „Viața în pădure”

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria atelierelor „Descoperă” adaptate copiilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

 

„Viața în pădure” – vom descoperi animale de poveste sau povești cu animale, vom privi îndeaproape exponate din colecțiile Muzeului, ne vom lăsa inspirați de poveste, de atmosferă, ne vom imagina și crea lucruri interesante.

Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața animalelor, transformările prin care trec odată cu schimbarea anotimpurilor, necesitatea conservării faunei sălbatice, sau să se bucure de o oră minunată alături de familie și prieteni.

  • Atelierul va avea și o parte practică, toate activitățile vor fi „îmbrăcate” în muzică lină și mișcare.
  • Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

 

Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere aici

  • Pentru coordonatorii centrelor sociale din București care au în evidență copii sau tineri cu cerințe educaționale speciale: dacă doriți să participați la activitate ocupând întreaga grupă, într-un alt interval orar față de cel anunțat în prealabil, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi participarea la activitate într-un interval de comun acord stabilit.

Sursa: Antipa

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută