Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Deep Purple @ Romexpo

Deep Purple

Deep Purple @ Romexpo

 

Celebra trupă britanică Deep Purple revine în România pe 9 iulie la Romexpo în aer liber. În deschidere va cânta trupa austriacă de space rock psihedelic, Mother’s Cake.

 

Pionieri ai heavy metalului

Ce poți spune despre o formație intrată în istoria muzicii? Una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, Deep Purple și-a pus amprenta pe întregi generații de artiști. Pionieri ai heavy metalului, au influențat în egală măsură și alte genuri muzicale ce se îndepărtează de sfera muzicii ‘grele’.

Alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple face parte din treimea britanică ce a dat naștere cu adevărat a ceea ce numim astăzi rock și metal.

Cele 22 de albume de studio și câteva zeci de discuri de platină și de aur, alături de numeroase prezențe pe primele poziții în topurile din întreaga lumea, confirmă caracterul universal al muzicii britanicilor.

 

Mother’s Cake

Mother’s Cake vin din Austria și muzica pe care o abordează trio-ul este o combinație de funk, progressive, psych-rock și alternativ, iar rezultatul final este cu adevărat ceva inedit din punct de vedere muzical.

Cu cinci albume de studio dar și un material live, Mother’s Cake au ajuns în scurt să șusțină turnee prin Europa și să deschidă pentru artiști de talie internațională precum Alice în Chains, Iggy and the Stooes sau Deftones.

Componenta formației este neschimbată încă din 2008 când au fost puse bazele acesteia, lucru ce oferă cu adevărat o continuitate și o dezvoltare artistică greu de găsit în prezent.

 

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: IaBilet

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută