Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

De Ziua Pământului ecologizăm TÂMPA împreună @ Brașov

De Ziua Pământului ecologizăm TÂMPA împreună

De Ziua Pământului ecologizăm TÂMPA împreună @ Brașov

#AFIbrașovean înseamnă să iubești Tâmpa, așa că ne dorim să continuăm acțiunea de ecologizare a traseelor de pe Tâmpa și anul acesta alături de voi, #afipeople.

Sărbătorim Ziua Pământului cu o zi înainte, așa că vă invităm duminică, 21 aprilie de la ora 9.30 să facem fapte bune împreună. Punctul de întâlnire și de ridicare a kit-urilor este căruța cu sucuri de pe Aleea de sub Tâmpa.

" "

Ne mândrim cu cea mai faină terasă din Brașov cu view spre Tâmpa, ne dorim să avem grijă de acest simbol al comunității brașovene.

Este o acțiune de conștientizare asupra atenției pe care ar trebui să o arătăm planetei noastre, zi de zi pentru că ne găzduiește și ne dă dreptul la viață. Oricine dorește să participle la această activitate este bine venit în echipa noastră.

Pentru a curăța o arie cât mai largă, ne dorim să cooptăm cât mai muți voluntari din Brașov. Astfel vom reuși să ne îndeplinim misiunea de igienizare a Tâmpei.

Noi vom pune la dispoziție toate cele necesare (apă, mănuși de unică folosință, saci de gunoi, voluntari trasee, colectare deșeuri și alte surprize pentru voluntarii prezenți, pentru că ne place să răsplătim faptele bune.

!!! Punctul de întâlnire și de ridicare a kit-urilor este căruța cu sucuri de pe Aleea de sub Tâmpa.

IMPORTANT!!! Cine dorește să participe la acțiune să dea attend la event pentru a ne pregăti cu cele necesare. Puteți să ne dați și comment la postare event dacă aveți și alte întrebări.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută