Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

De unde vin copiii adulții? @ UnTeatru

De unde vin copiii adulții?

De unde vin copiii adulții? @ UnTeatru

 

De unde vin copiii adulții?” este o comedie creată în zece repetiții, în baza participării echipei artistice la programul de ghidaj „Cum le vorbim copiilor despre corp, sexualitate și relații?” creat de psihoterapeuta Cristina Dinu Popa. Scenele din spectacol sunt create de cei cinci artiști, inspirate din imaginația și experiențele lor personale.

Știința corpului, sexualitatea și toate aspectele legate de relațiile de cuplu merită să fie o parte firească din conversațiile noastre la un suc cu prietenii, la o plimbare cu familia, și acum, iată, la o seară de teatru. Când vine vorba de o anumită parte din corpul uman însă, cuvintele de dicționar parcă dispar, pentru a face loc unei creativități debordante, unui simț poetic consistent, și, în fond, unor jene ce vin demult, tare demult, și se împletesc foarte strâns cu noțiunea de „om civilizat”.

 

Din punctul acesta de vedere, adulții de azi vin din copiii de ieri, care vin din adulții de alaltăieri și așa mai departe, purtând în ei tot bagajul de pudoare și rușine care poate face rău și copiilor de azi.

Personajele din spectacolul nostru sunt foarte diverse, de la părinți contemporani la personal medical dintr-un univers paralel, la oamenii peșterilor, Romeo și Julieta sau doi spermatozoizi.

Avem comedie în versuri, mal-entendu, comedie fizică, și chiar un moment de musical!

 

După spectacol va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vă invităm să participați, cu curaj și curiozitate.

 

Cu: Cătălin Coșarcă, Doina Antohi, Dan Murzea, Andreea Mateiu

  • Regia: Mihaela Sîrbu
  • Produs de: Asociația Tam-Tam

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: UnTeatru

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută