Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Dark Tranquillity și Ensiferum

Dark Tranquillity și Ensiferum cântă la Bucuresti, la Arenele Romane, open air. Concertele din România de la București și Cluj-Napoca vor prezenta publicului și piese de pe noul album Dark Tranquillity. În deschidere vor cânta PYOGENESIS (Germania) și GWENDYDD (Bulgaria).

Considerați alături de In Flames și At the Gates pionierii așa numitei scene metal Gothenburg, Dark Tranquillity au aporape 3 decenii de activitate timp în care au scos 12 materiale de studio, cel mai nou dintre ele, “Moment”, fiind lansat anul trecut. .

De-a lungul timpului, din Dark Tranquillity au facut parte artiști precum Anders Friden (In Flames), Michael Nicklasson (Carnage) sau Daniel Antonsoon (Soilwork). În momentul de față Dark Tranquililty e o formație alcătuită din artiști binecunoscuți ai scenei metal internaționale, aceștia colaborând sau facând parte la un moment dat din trupe precum Hammerfall, Tiamat, In Flames sau Lacuna Coil.

Ensiferum urcă pe scena de peste două decenii jumătate, mai exact din 1995. Finlandezii au 8 albume la activ, ultimul dintre ele, Thalassic, fiind lansat anul trecut și fiind primit foarte bine atât de public cât și de specialiști.

Ca stil abordează Folk Metalul, membrii trupei declarând în repetate rânduri că stilul lor se încadrează mai bine la Melodic Folk Metal. Formația este cunoscută și pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numară „Battery” de la Metallica, „Lady in Black” de la Uriah Heep sau „Bamboleo” de la Gipsy Kings. Cel mai recent album marchează și începutul colaborarii cu Pekka Montin, noul clapar al formației.

 

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

– earlybird – primele 500 de bilete din fiecare categorie – 99 lei Acces General si 139 lei Golden Circle

– presale – 109 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

– la acces 130 lei Acces General si 180 lei Golden Circle

Primele 500 de blete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

 

Perioada earlybird este limitata la primele 500 de bilete din fiecare categorie

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei

când se atinge capacitatea maximă a locatiei, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptamâni înainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment BestMusic powered by ROCK FM

Sursa: Iabilet

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută