Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
stand-up comedy

Daniel Sloss – Can’t @ Sala Palatului

Daniel Sloss – Can’t

Daniel Sloss – Can’t @ Sala Palatului

 

Daniel Sloss, superstar internațional de stand up comedy originar din Scoția, revine în România pe traseul celui mai recent show al său, “CAN’T, oprindu-se în iunie 2023 la Timișoara (5 iunie, Sala Capitol), Cluj-Napoca (6 iunie, Cinema Florin Piersic) și București (7 iunie, Sala Palatului).

 

Show-urile anterioare ale lui Daniel Sloss s-au bucurat de un succes incredibil, “HUBRIS” fiind cel mai mare turneu internațional al unui artist de comedie și pe locul 5 la nivel mondial ca vânzare de bilete în 2021, potrivit clasamentului Pollstar. “X”, un adevărat tur de forță pe tema abuzului sexual, a înregistrat un record de peste 300 de reprezentații la nivel mondial pe parcursul a 17 luni. Spectacolul din Moscova a fost sold out și a devenit cel mai mare show de comedie în limba engleză ce a avut loc în Rusia, creînd senzație cu un fragment despre importanța educației sexuale – un subiect nu doar tabu, ci de-a dreptul ilegal în regimul Putin. Filmul “X” este distribuit de HBO in SUA si Canada si este primul comedy special din Marea Britanie care a fost difuzat în cinematografe.

 

Prima carte semnată de Daniel, “Everyone You Hate Is Going to Die. And Other Comforting Thoughts on Family, Friends, Sex, Love, and More Things That Ruin Your Life” a fost publicată în 2021 de prestigioasa editură Knopf, parte a Penguin Random House, înregistrând recenzii călduroase in publicații precum The New Yorker, The Atlantic și The New York Times. Comedy special-urile sale “DARK” si “Jigsaw” lansate pe Netflix sunt difuzate în prezent în 190 de țări și traduse în 26 de limbi. Controversatul show “Jigsaw” a fost considerat responsabil pentru peste 200.000 de despărțiri și 300 de divorțuri în toată lumea, mulți fani venind chiar cu hârtiile de divorț la show-uri pentru a primi autografe pe ele de la Daniel Sloss.

La palmaresul artistului se mai adaugă șapte stagiuni sold out în rețeaua de teatre off-Broadway din New York, zece apariții ca invitat special la „Conan” – emisiunea lui Conan O’Brien, vânzări record la Edinburgh Fringe Festival și turnee in 53 de țări (până acum).

 

Toate spectacolele se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor.

  • Folosirea de telefoane mobile, camere foto sau video sau de orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută