D`ale Micului Paris – Bal interbelic @ Restaurant Elisabeta
Tip spectacol: Bal aniversar 10 ani de la deschiderea restaurantului
Concept scenografie: Roxana Răduț
Componența artistică: Vasile Calofir – MC
Cafe concert: Elvis Buruiană – acordeon
Jazz opening: Sorina Rotaru – voce / Alexandru Olteanu – pian / Madalina Coca – voce / Sorin Zlat – pian
Maria Buza si Taraful George Patrascu
DJ SONY
Dansatori: Stefan Rebeja și Roxana Niculae
Preț Bilet: 300 lei (acces la eveniment și cină specială) / Bilete online aici
- În prețul biletului nu sunt incluse băuturile
- În prețul biletului nu sunt incluse serviciile ospătarilor și ale bucătariei
Aniversăm 10 ani de la deschiderea restaurantului, așa că dăm o mare petrecere cu ștaif și surprize, care va ține toată noaptea!
Sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 18:30, te așteaptă:
– muzică live – cafe-concert, jazz, muzică franțuzească și, apogeul serii, muzică lăutărească autentică
– un meniu spectaculos, inclus în prețul biletului (aperitiv+fel principal+desert)
– un DJ care va remixa cele mai celebre cântece ale Micului Paris
– actori, cântăreți și dansatori profesioniști, care vor transforma restaurantul într-un salon desprins din Bucureștiul interbelic
– concursuri, în urma cărora ai șansa de a câștiga obiecte ce-ți vor aminti de balul Restaurantului Elisabeta.
DRESS CODE: Pentru a intra în lumea Bucureștiului interbelic, îți recomandăm o ținută inspirată din moda anilor ‘20-’30.
Meniu „D’ale Micului Paris”
- Varieté d’amouse-bouche (selecție de 8 aperitive)
- Fel principal, la alegere
Rață „french cancan” (pulpă de rață confiată, servită cu piure de mazăre și sos de fructe de pădure)
Le plat de la mer (file de somon, servit cu creveți și orez)
Mușchiuleț de porc „sous vide” cu arome orientale (Mușchiuleț de porc în crustă de fistic, cartofi gratinați, mix de salată verde)
- Desert Moulin rouge
Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România
- Calendar Evenimente din România
- Calendar Evenimente din București
- Program Cinema București
—
Sursa: Teatrul Elisabeta