Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Dă-i Bătaie

Dă-i bătaie

Dă-i Bătaie

Distribuția reunește șapte actori-vedetă, pentru prima dată în același spectacol, cu toții pe aceeași scenă: Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu.
  • O mamă isterică, disperată după expunerea în spațiul public (Mirela Oprișor);
  • un soț pierdut în propriile neputințe, un cuplu în care comunicarea a murit de mult, jenat în permanență de… mediocritatea penibilă și dezarmantă a soției, ușor de confundat cu prostia (Șerban Pavlu);
  • un învățător singur, care-și duce cu el secretele, un neadaptat puțin trist și lipsit de orizont (Marius Manole);
  • doi politicieni corupți până în măduva oaselor, ea, oportunistă și cuceritoare (Medeea Marinescu), el, oportunist și plin de șarm (Vlad Zamfirescu) – doi oameni care ar putea fi cuplul perfect, la o masă, pe o terasă, în anonimat, dar care în public se vânează reciproc;
  • doi oameni de televiziune, el, cu experiență și de viață, și de televiziune, genul cuceritorului care flirtează fără scrupule, dar care în final se dovedește a avea cele mai multe scrupule (Andi Vasluianu), ea, tânăra sexy, aspirantă, aparent inabordabilă, în esență dispusă la orice pentru încă un pas în carieră (Diana Roman).
O lume construită de sus până jos din aparențe și care se devoalează în ciocnirea din studioul de televiziune, unde măștile încep să cadă. Iar finalul aduce cu el o răsturnare de situație, care îngheață zâmbetul pe buze.

Mergeți să vedeți „Da-i Bataie!” O să râdeți, o să vă emoționați, o să auziți replici briliante, care vi se vor răsuci multă vreme în minte, o să vă puneți sub semnul întrebării, o să vă gândiți la sensul cuvântului „toleranță”, o să vă întrebați cât cântărește adevărul și cât minciuna, cât vă ascundeți și cât vă lăsați descoperiți, cât mai faceți diferența între voi înșivă și rolul pe care-l jucați, cât trăiți pentru voi și cât pentru imaginea voastră din ochii celorlalți. O să descoperiți, cu siguranță, ceva despre voi.

Regia: Vlad Zamfirescu

Scenografie: Mădălina Marinescu

Lumini: George Jipa

Asistent regie: Mădălina Ciupitu

Grafică: Florentin Ilie

Productie:  Cortina Ag

Distributie:Mirela Oprișor,Șerban Pavlu,Marius Manole,Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu,Diana Roman,Andi Vasluianu

Facebook.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută