Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Sport

CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY

Consulatul Republicii Austria la Sibiu organizează în data de 03 Februarie 2024, cea de-a XIII-a ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, competiție care va avea loc pe Pârtia B, a domeniului Arena Platoș din Păltiniș, județul Sibiu.

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în judetele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna.

“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă. Înscrierea în competiţie este liberă fără taxe de participare.

CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY

Înscrierea în concurs se face în urma trimiterii formularului de înscriere completat pe adresa inscrieri@cupadeski.roCererea de inscriere va fi inregistrata si procesata, iar dupa validare participantul va primi un e-mail prin care va fi informat ca a fost înscris în concurs. Detalii inscriere aici.

Taxa de inscriere

Pentru îmbunătățirea calității evenimentului (…printre altele și pentru fluidizarea procesului de distribuire a numerelor de concurs și înregistrare a participanților în ziua competiției), organizatorul a decis ca taxa de înscriere, ce reprezintă garantia numerelor de concurs, în valoare de 50 lei RON să fie achitată online, in contul Consulatului Austriei la Sibiu, IBAN nr: RO83 BACX 0000 0006 7362 9000, deschis in LEI la banca Unicredit Bank SA – Sucursala Sibiu, cu mențiunea obligatorie “taxa participare Cupa de ski – …..numele și prenumele concurentului/concurenților”.

Fișa de înscriere și dovada achitării taxei de înscriere se vor transmite OBLIGATORIU ÎMPREUNĂ către organizator

Costul cartelei de teleski va fi suportat de către fiecare participant în parte. Cartelele de teleski se pot achiziționa de la casele de bilete din stațiune.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută