Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Cum te plimbă ursu? @ Acaju

Cum te plimbă ursu?

Cum te plimbă ursu? @ Acaju

Cum te plimbă ursu?: Elena și Iulian s-au pus pe explorat lumea și, sub numele 𝗧𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮̆ 𝘂𝗿𝘀𝘂, au plimbat cu ei zeci de oameni. Intr-o atmosferă cozy, cu un pahar de vin în mână, ne dăm întâlnire la Acaju pentru a călători prin cuvintele și imaginile lor.

Probabil că ai suspinat și tu după o astfel de aventură și ai vrea să vezi cum se desfășoară călătoriile lor, sau ești deja explorator veteran care vrea să asculte despre experiențele altora — oricum ar fi, te-așteptăm la eveniment.

Cum te plimbă ursu?; Intrarea este liberă, dar rezervările sunt încurajate.

Despre proiectul 𝗧𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮̆ 𝘂𝗿𝘀𝘂, în cuvintele invitaților.

Te plimbă ursu a fost creat pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a explora lumea prin expediții, roadtrip-uri și aventuri.

Din ianuarie 2022 până în prezent am vizitat 15 țări, majoritatea din Asia. Am făcut echipe cu grupuri de oameni, dar ne-am plimbat și singuri. Cel mai mult am stat plecați de acasă, încontinuu pe drumuri, 9 luni de zile.

Turul Sri Lankei l-am făcut cu tuktuk-uri, am traversat o parte a Vietnamului și a Mongoliei pe motociclete, în Kîrgîzstan și Uzbekistan am fost cu mașini 4×4, iar Japonia am trăit-o din campervan. Am avut și experiențe mai așezate, în care ne-am deplasat cu trenul, avionul și autobuzul.

Explorările noastre vor continua în 2024 în America Latină, prin Columbia, Cuba și Patagonia.

Ne vedem să vă povestim despre cum a apărut Te plimbă ursu, ce înseamnă să te organizezi pentru o călătorie pe un alt continent, ce experiențe am trăit și care-s amintirile care au rămas cu ecou în noi.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută