Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Cultural-Educativ @ Centrul Cultural Pitești

Cultural-Educativ

Cultural-Educativ @ Centrul Cultural Pitești

Prelegeri, dezbateri, dialoguri, concerte sub genericul Cultural-Educativ.

Prelegerea cu tema „Anul cultural Cantemir: Descrierea Moldovei”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și Istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 25 septembrie, de la ora 20.00.

" "

Prelegerea cu tema „Amenajarea spațiului de lucru pentru o mai mare prosperitate”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Călătorie în Științe Neconvenționale – Feng Shui”, susținut de Sorin Dinu, specialist în Feng Shui, eveniment care va avea loc marți, 26 septembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema “Trecutul viitor al poeziei”, în cadrul proiectului sub genericul „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe Spiridon Voinescu, poet, jurnalist, eveniment care se va desfășura marți, 26 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de scriitorul, artistul plastic, cantautorul, profesorul de limba și literatura franceză Stelian Necșoi, avându-l invitat pe Gheorghe Cancel, promotor cultural, eveniment care va avea loc marți, 26 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Un an și jumătate de război în Ucraina”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc miercuri, 27 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Concert de pian sub genericul “De la jocul și cântecul popular la Iosif Ivanovici și George Enescu”, susținut de Camelia Pavlenco, prof. univ. dr. la Universitatea Națională de Muzică București, și de Diana Spânu Dănilă, profesoară la Colegiul Național “George Enescu” din București, joi, 28 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, în cadrul proiectului Cultural-Educativ.

Dialogul cu tema „Tipul constituțional predominant Kapha Dosha”,  în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Ayurveda, calea către Sine, descoperire, acceptare și vindecare”, coordonat de promotorul cultural Maria Sorial, având-o invitată pe Laura-Simona Ilie, medic, cercetător medical, nutriționist, practicant Ayurveda, joi, 28 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Literatura Exilului”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Maria Mona Vâlceanu, vineri, 29 septembrie, de la ora 12.30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Va așteptăm la manifestările din cadrul programului Cultural-Educativ.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută