Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Cultural-Educativ @ Centrul Cultural Pitești

Cultural-Educativ

Cultural-Educativ @ Centrul Cultural Pitești

Dialogul cu tema “Energie, vitamine, rețete de toamnă” în cadrul proiectului „Armonie și stil de viață”, coordonat de dr. ing. Adina Perianu, promotor cultural, avându-le invitate pe scriitoarea Silvia Grigore și pe poeta Claudia Berta, luni, 30 octombrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Calea fricii și calea iubirii”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de scriitoarea și terapeuta Corina Caltan, luni, 30 octombrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Spectacolul muzical-literar sub genericul „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, susținut de Trupa de teatru „Robertto”, sub coordonarea artistului Robert Chelmuș, luni, 30 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Anotimpuri și vârste”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Imagini și cuvinte”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Anca Daniela Lovin, având-o invitată pe eleva Denisa Măcărescu, marți, 31 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea volumului de poezie și proză “Cât despre ea…”, în cadrul proiectului “Medalion Cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de scriitorul, cantautorul, artistul plastic și profesorul de limba și literatura română/franceză Stelian Necșoi, eveniment care se va desfășura marți, 31 octombrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, la Cultural-Educativ.

Dialogul cu tema “Muzica e viața mea!”, în cadrul proiectului “Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, având-o invitată pe mezzosoprana Adina Sima, profesor de canto, eveniment care va avea loc miercuri, 1 noiembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dublă lansare de carte, avându-l autor pe poetul ing. Sorin Calea, eveniment editorial care va avea loc joi, 2 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recital de pian sub genericul “Recitalul toamnei”, susținut de copii, sub îndrumarea profesorului de pian Alin Roșu, duminică, 5 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Va așteptăm la evenimentele Cultural-Educativ din cadrul Centrului Cultural.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută