Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Crăciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble și Russell McGregor

Crăciun Vienez

Cu o tradiție de peste 16 ani pe scenele din România, concertul „Crăciun Vienez”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor, și va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 20:00.

 

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat.

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează și magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

 

  • Biletele se gasesc in format electronic pe www.salapalatului.ro si fizic la casieria Salii Palatului, in strada Ion Câmpineanu, nr. 28

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută