Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Corpuri (in)Vizibile – curs de mișcare și terapie pentru pacienți sau foști bolnavi de cancer

Corpuri (in)Vizibile

Corpuri (in)Vizibile – curs de mișcare pentru pacienți sau foști bolnavi de cancer, membrii famililor sau susținători ai acestora condus de coregrafii Cristina Lilienfeld și Cosmin Manolescu.

 

LA AREAL dansăm liber ca o modalitate de a fi împreună dar și ca un mijloc creativ de a intra în contact cu propriul corp, istoriile și întrebările noastre. Dansăm ca să ne spunem poveștile personale ca o formă de cunoaștere, suport și vindecare. Dansăm cu urmele pe care le lasă cancerul în viețile noastre. Dansăm pentru a celebra momentul prezent, așa cum suntem acum. Dansăm pentru a aduce lumină în corpurile noastre și pentru a ne afirma existența.

 

Condus de coregrafii Cristina Lilienfeld și Cosmin Manolescu, cursul organizat în premieră în România la spațiul AREAL, își propune să ofere sprijin și suport pacienților sau foștilor bolnavi de cancer, supraviețuitorilor acestei boli sau membrilor susținători/familiilor acestora, prin mișcare și dans.

Timp de aproximativ 90 de minute, participanții se vor conecta la corpul lor, se vor mișcara și își vor explora creativitea prin sesiuni de improvizații libere ghidate dar și discuții și vizionări de filme, care vor avea loc la finalul cursului.

 

Cursul este oferit gratuit în cadrul proiectului de cercetare coregrafică pe tema cancerului demarat de coregraful Cosmin Manolescu în 2022 și care se va finaliza în primăvara anului 2023 cu un spectacol.

 

  • Cei interesați să participe la cursul corpuri (in)vizibile sunt rugați să trimită un mesaj de rezervare la adresa cosmin@arealcolectiv.ro sau la telefon 0724357237 (Cristina) sau telefon 0722 322 366 (Cosmin).

Vă așteptăm cu drag!

Sursa: Facebook AREAL spațiu pentru dezvoltare coregrafică

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută