Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Constelaţii Familiale

Constelaţii Familiale
  • Constelaţiile Sistemice Familiale: cum te ajută?

Să ne reîntâlnim cu Familiile noastre pentru a readuce echilibrul şi bucuria în vieţile noastre! Vă propun o călătorie care să ne conducă profund, în adevărul sufletelor, către evenimente care au afectat echilibrul şi armonia vieţii, au adus suferinţă şi au blocat curgerea firească a IUBIRII de la strămoşi către noile generaţii.

  • Cum funcţionează constelaţiile familiale?

Sistemul Familial funcţionează după legi naturale, specifice care stabilesc dreptul de apartenenţă pentru fiecare membru al familiei, asigură fiecăruia un loc unic, special în cadrul familiei, asigură echilibrul între “a da” şi “a primi” în cadrul sistemului, asigură respectarea ierarhiei în cadrul sistemului de familie etc.

  • Constelaţiile familiale şi provocările din viaţă

Atunci când acea ordine este afectată prin evenimente dramatice, experienţe dureroase precum divorţuri, despărţiri, pierderi de persoane dragi, morţi premature, tragice, accidente, pierderi de sarcină, avorturi, adopţii, secrete de familie, dependenţe, traume, război etc., sistemul acţionează pentru a se autoregla şi pentru a transmite mai departe, din generaţie în generaţie, VIAŢĂ.

Astfel, cu ajutorul şi prin intermediul generaţiilor viitoare, care vor manifesta disfuncţionalităţi în viaţă lor, vor repeta tipare, programe, comportamente, sistemul de familie îi va determina pe membrii săi să acţioneze pentru satisfacerea nevoilor pe care aceştia le au – de apartenenţă, de recunoaştere, acceptare, respect, iubire.

Potrivit terapiei sistemice a lui Bert Hellinger, soluţia care susţine viaţa într-o familie apare când fiecare dintre membrii sistemului îşi ocupă locul ce i se cuvine în familie, îşi asumă rolul în viaţă, are grijă de sine şi respectă destinul celorlalţi.

Făcând acesta îi vom elibera pe cei care urmează după noi, copiii şi nepoţii noştri, de sarcina de a readuce echilibrul şi armonia în familie pentru ca iubirea să curgă spre generaţiile viitoare.

Sunt onorată să ne reîntâlnim pentru a crea împreună un spaţiu de conştientizare, acceptare şi pace!

 

  • cu Laura Ghiţă
  • Cost: 120 de lei (4h)

 

Vezi ce evenimente au loc la Fundația Calea Victoriei

Sursa: Fundația Calea Victoriei

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email