Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Conferința de Finalizare a Proiectului

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la conferința de finalizare a proiectului Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei, finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate”.
Evenimentul va avea loc joi, 19 mai, a.c., în intervalul orar 12:00 – 14:00, la sediul instituției, str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca.
Proiectul „Tehnici inovative în valorificarea patrimoniului cultural. Icoanele de pe Valea Sebeșului în colecția Muzeului Etnografic al Transilvaniei” a avut ca obiective specifice restaurarea și conservarea în vederea expunerii a 66 de icoane pe sticlă provenite din Valea Sebeșului, documentarea prin tehnicile realității virtuale a acestor icoane și prezentarea acestora în cadrul unei expoziții innovative.
Link extern:
http://valeasebesului.muzeul-etnografic.ro/…/tehnici…/
https://www.facebook.com/Icoanele-de-pe-Valea-Sebesului-din-colectia-MET-100259461788825
www.muzeul-etnografic.ro

Sursa: Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută