Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Vama

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, miercuri, 4 mai, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Vama!

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-vama-69439/

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirilă, traieşte, vibrează şi iubeşte!

Trupa a lansat până acum 3 albume: “Vama” (2008), “2012” numit după anul lansării, și “Better “(2017), cel dn urmă fiind singurul album în limba englză al trupei. Fanii din afară ai formației s-au bucurat de concerte cântate prin toată Europa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele prețuri:

– 129 de lei, cu loc la masă, în sala

– 79 de lei, fără loc, în fața scenei

La toate biletele se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

Sursa: Hard Rock Cafe / Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email