Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert | Trupa Dubla 3 @ Manufactura

Concert | Trupa Dubla 3 @ Manufactura

Concert | Trupa Dubla 3 @ Manufactura

Manufactura prezinta trupa Dubla3

Cine sunteti?

Salut, iubitori de muzică! Incercam sa fim cea mai tare, haotică și originala trupă de rock, suntem aici să vă dezvăluim pasiunea noastra pentru muzica!

Cantăm de dragul muzicii, pentru că ea este sufletul nostru și nu putem trăi fără să ne rupem în acorduri!

Nu suntem o trupă cu un stil fix, ci suntem adevărați experimentatori muzicali! Mixăm blues, rock clasic, grunge și orice altceva care ne face să ne simțim bine! Hai să descoperiți cu noi o călătorie sonoră nebună!

Nicio linie melodică care ne face pielea de găină nu ne scapă! O muncim cu pasiune și devotament pentru a vă oferi un spectacol care să vă facă să simțiți fiecare notă în suflet!

La noi, marketingul și promovarea sunt ca din altă epocă! Noi preferăm să ne lăsăm muzica să vorbească de la sine și să vă ajungă la inimi în mod organic și autentic. Suntem niște rebeli muzicali ca si cum am avea 17 ani!

Mesajul nostru este simplu: VIAȚA merită trăită din plin și cu pasiune! Indiferent ce vă face inima să bată mai tare, urmați-vă pasiunile și fiți voi înșivă! Nu traiți dupa șabloane. Fie că vă place rock, dans, artă sau orice altceva, faceți totul cu un zâmbet pe buze!

Deci, dragi prieteni, suntem gata să ne distrăm împreună! Hai să ne întâlnim la următorul nostru concert și să ascultati si sa cantati împreună cu noi piesele noastre haotice și pline de energie! Vă așteptăm cu brațele deschise să facem o petrecere rock de neuitat!

Pe scurt, noi suntem Dubla3, iar Dubla3 este formată din:
Chitara ai voce: “Bocși”
Tobe: “The Reborn”
Chitara: “Qcip”
Bass: “The Berserker”

Dacă vreți să știți cum ne cheamă de fapt, vă așteptam cu drag să ne cunoașteți și să vă cunoaștem!

Sursa: Facebook – Manufactura

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută