Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Swing-Jazz cu Diana Tudor și Alexandru Pădureanu @ Ceainăria GreenTea

Concert Swing-Jazz cu Diana Tudor și Alexandru Pădureanu

Concert Swing-Jazz cu Diana Tudor și Alexandru Pădureanu @ Ceainăria GreenTea

Concertul începe la ora 19.30 și are loc în aer liber joi 11 iulie 2024, în grădina GreenTea, din str. Dr. Burghelea 24, București.

 

Joi 11 iulie, de la orele 19.30 Diana Tudor pianistul de jazz Alexandru Pădureanu vor interpreta melodii celebre din repertoriul lui Édith Piaf, Charles Aznavour, Yves Montand, Frank Sinatra, Doris Day, Julie Andrews, Carlos Gardel, Lara Fabian, piese precum Sous le ciel de Paris, La vie en rose, Et si tu n’existais pas, Champs-Élysées, L.O.V.E, Sound of Music, Fly me to the Moon, I Got Rhythm, Che Sera Sera, Edelweiss, When you wish upon a star, Por una Cabeza etc.

 

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în Franța, la Ateneul Român, Festivalul ’Simfonii de Vară, ‘Bucharest Music Film Festival’, ‘Stagiunea Muzicală Estivală’ din București, Palatul Suțu, Muzeul “George Enescu”, Clubul Țăranului, Festivalul Național ‘Zile și Nopți de Teatru la Brăila’, Filarmonica ‘George Cavadia’ din Brăila, Palatele Brâncovenești Mogoșoaia, Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Teatrul ‘Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’, Teatrul ‘Unteatru’, Teatrul de Artă București, Sala Dalles, Palatul Știrbei Buftea, Conacul lui Maldăr, Domeniul Manasia, Societatea Română de Radiodifuziune etc.

Alexandru Pădureanu cucerește publicul prin tehnica sa pianistică briliantă, printr-un simţ ritmic aparte și mai ales prin inventivitatea și spontaneitatea improvizațiilor sale. S-a bucurat de un răsunător succes la New York, în cel mai renumit Club de jazz din lume, Blue Note unde a concertat alături de marele trompetist al lumii, Arturo Sandoval. În România a participat la importante Festivaluri de Jazz precum „Gala Blues-Jazz” de la Timişoara, Festivalul „Hot Summer” de la Ploieşti și a obţinut premii şi distincţii la Festivalul Internaţional de Jazz de la Sibiu, la Festivalul EuropaFest din București și la Festivalul „Johnny Răducanu” de la Brăila.

 

Suport artiști: 45 lei.

Informații și rezervări: 0749 090 202

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Ceainăria GreenTea

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută