Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert OUTSTORM & OBLX • IMPRUDENT • 1.10 în Rocknrolla

concert RocknRolla Iasi
OUTSTORM & OBLX te invită la concert pe 1 octombrie in RocknRolla Iasi. Vino sa traiesti o experienta inedita a combinatiei dintre rock si rap, made 100% in Iasi.
Invitati: IMPRUDENT (Iasi)
Location: ROCKNROLLA IASI
DOORS x 19:00
IMPRUDENT x 20:45
OUTSTORM & OBLX x 21:30BILET x 25 lei
OUTSTORM pendulează extremele muzicii rock prin compoziții proprii ce îmbină riffuri dinamice cu elemente de power balad, tonuri vintage cu tonuri moderne,voci ce trec de la urlet la soapta, de la agresivitate la melancolie transmitand o energie la care nimeni nu se asteapta in aparitiile live.
Colaborarea cu artistul OBLX a început acum câțiva ani cu piesa ,,Stay Away” și din momentul primei repetiții împreună, toți am realizat ca există o chimie specială între trupă și el. După piesa #Refuz, am cochetat cu gândul de a începe o colaborare pe termen lung cu OBLX, iar astrele s-au aliniat o data cu înființarea STORM RECORDS care este cuibul de creație OUTSTORM. În acest context s-a născut ,,Șoc și Groază” , ,,Stare confuza” si noua piesa lansata saptamana trecuta “Waste my time” largind astfel orizontul trupei OUTSTORM prin îmbinarea rapului cu rockul.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută