Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert “Le Dolce Vita”. Invitați: Riccardo Fogli și Elisabetta della Santa & Fabio Ciardella

Liric, pop și soul, toate într-un singur spectacol? O fi posibil?  Cu siguranță!
Pentru prima dată în România, trio-ul italian “Le Dolce Vita”  este gata să ne încânte sufletele și auzul cu superba muzică  italiană, având ca invitați speciali pe mult iubitul artist Riccardo Fogli și pe Elisabeta della Santa & Fabio Ciardella.
Trio-ul feminin Le Dolce Vita a fost comparat, nu de puține ori, cu II Volo ️.Talentatele și frumoasele tinere au avut o  ascensiune internațională spectaculoasă încă de la formarea grupului, în anul 2017. Până acum, au susținut peste 300 de concerte  în întreaga lume și au reușit să ofere publicului spectator o experiență muzicală unică, prin îmbinarea a trei voci spectaculoase.
Acestui spectacol i se alătură celebrul cântăreț italian din anii ’80, Riccardo Fogli, care a devenit cunoscut în toată lumea prin hiturile sale, Storie di tutti i giorni”, „Mondo” sau „Malinconia”. Cu siguranță artistul va trezi nostalgia  în inimile celor care îi cunosc pe de rost melodiile , dar îi va face să tresalte de bucurie și pe cei care îl aud pentru prima dată. Artistul a mai concertat în România de două ori, însă va fi pentru prima dată la Cluj .
Elisabeta della Santa & Fabio Ciardella vor urca pentru a treia oară pe o scenă clujeană.
Biletele pot fi achiziționate  de pe Eventim
Sursa: Facebook Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută