Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert doom & speed metal în Manufactura. The Father of Serpents și Kobolt din Serbia

Vineri în 7 octombrie de la ora 19.00, vă așteptăm în Clubul Manufactura la o seară de speed & doom metal, cu The Father of Serpents și Kobolt din Serbia.

THE FATHER OF SERPENTS este o cunoscută trupă sârbă de doom metal, formată în 2015 la Belgrad. Formația are două albume lansate – ”Age of Damnation (2017) și ”Years Lost in Darkness” (2020) – și lucrează în prezent la a treia lansare. Stilul ambiental combinat cu acordurile joase și sunetul greu din timpul concertelor aduc fanii în wow, în timp ce trupa își găsește inspirația din nume mari ale scenei doom metal precum Katatonia, Paradise Lost, Moonspell, MDB, Swallow The Sun și alții. 

 

Format în 2015, Kobold este un trio puternic cu un sunet aparte de Speed Metal, cu riff-uri rapide și brutale, grele și tehnice. Trupa și-a croit drumul prin scena metal sârbească, unde susține concerte atât în cluburile mici până la scenele festivalurilor de profil. Kobold își promovează în prezent al treilea album de studio numit ”Technofascism”. „Ultimul album Kobold este cel mai greu și cel mai ambițios dintre toate. Nu este puțin lucru pentru acest trio care a dezvoltat o nouă abordare vicioasă a metalului pe care îl iubește. Este o abordare proaspătă a vitezei și thrash-ului care trage din bătrâni (Exodus, Mercyful Fate, Anthrax), dar forțează muzica să evolueze. Fanii vor auzi și o puternică influență germană (Living Death, Kreator).


Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici.

Sursa: Manufactura

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută