Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Concert Alternosfera @ Faber Timișoara

Concert Alternosfera @ Faber Timișoara

Concert Alternosfera @ Faber Timișoara

Formația ALTERNOSFERA revine in iunie la Timișoara,

pentru un concert electric în cadrul ARTmania Festival kick off event party

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova va reveni in iunie la Timișoara, pentru un concert electric ce va avea loc pe 25 iunie 2023, ORA 20:00, în FABER.

Evenimentul din FABER va avea dublă conotație, fiind totodată și un kick off event party pentru ediția de anul acesta a ARTmania Festival. În cadrul evenimentului se vor putea achiziționa abonamente pentru festival la un preț promoțional, dar și produse personalizate ARTmania cu până la 33% reducere.

Cea de-a XVI-a ediție a Festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-30 iulie 2023 și va aduce, în premieră în România, formația PORCUPINE TREE, alături de care vor urca pe scena din Sibiu EMPEROR, WARDRUNA, PAIN OF SALVATION, SAMAEL și mulți alții.

Alternosfera au lansat recent IMNURI DE RĂZBOI, cel de-al doilea single de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în toamnă.

Piesa IMNURI DE RĂZBOI a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. La un an distanță, ALTERNOSFERA a făcut publică piesa, alături de mesajul: STOP INVASION. NO WAR!
Biletele pentru evenimentul din FABER se pot achiziționa prin platforma www.iabilet.ro

Despre ALTERNOSFERA:
Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame, Imnuri de Război.

În toamna anului 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

În toamna 2023, Alternosfera vor lansa un nou album, iar primele două materiale ce au fost făcute publice sunt BONJOUR MADAME și IMNURI DE RĂZBOI.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Despre FABER:
FABER este un centru cultural independent a cărui activitate e menită să contribuie la consolidarea industiei creative din Timișoara.

Sursa: Faber

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email