Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Scene din viata Academiei de improvizație – Improvisneyland

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București.

 

La ora 21.00 în cadrul Comedy Impro Fest avem ultimul spectacol din festival, un spectacol dedicat muncii celor 12 ani ai Academiei de improvizație Improvisneyland!

 

Scene din viața Academiei de improvizație este un proiect creat special pentru Comedy Impro Fest, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la înființarea Academiei de improvizație! Dacă Impro Battle, Maestro, Improfest sau Recul îți spun ceva, să știi că absolvenții Academiei de improvizație Improvisneyland fac parte din echipele acestor proiecte minunate. Mai mult decât atât, la Academia de improvizație avem peste 1000 absolvenți, Academia fiind locul unde s-au unit destine, s-au găsit cei mai buni prieteni și cunoaștem nu puțini oameni care ne-au spus că le-am schimbat viața fundamental. Pentru toți acești oameni, dedicăm acest spectacol și de fapt întregul Comedy Impro Fest!

  • Alături de membrii Trupei Improvisneyland vom avea pe scenă invitați de la Urban Impro, Marțienii, Improhub, All in, Recul și ImproVacanța.

 

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email