Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Aniversarea & Impromix

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București.

 

La ora 21.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Long Form & Short Form!

  • Aniversarea by Improhub

Cu toții am participat la o Aniversare. Fie că a fost a noastră și ne-am invitat prietenii, fie a unui părinte, a soțului, a soacrei, a amantei sau chiar o aniversare în muncă! Asta numai publicul o va decide! Pentru că este un show 100% improvizat și 100% spumos.

Cei din Improhub au descoperit improvizația la Academia de improvizație Improvisneyland, după care au dus mai departe creația pe culmi improvizate.

Ei sunt: Camelia Manole, Cătălin Dinescu, Dana Dincă, Florin Done, Gabriel Oprea și Sabina Uța.

  • Impromix

După cum spune și titlul, Impromix este un mix de improvizatori, care vor evolua pentru prima oară cu toții în această formulă. Sub bagheta lui Axel Moustache, improvizatorii o să treacă prin provocări care mai de care mai ingenioase și mai spectaculoase.

Pregătiți-vă pentru un show interactiv, în care veți avea ocazia să fiți chiar voi cei care vor lansa anumite provocări improvizatorilor.

Cine va urca pe scenă? Secret! Dar ce vă putem spune este că vor fi improvizatorii talentați la început de drum, alături de improvizatori cu experiență. De neratat!

 

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

Sursa: TNB

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută