Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

CNDB Night Out at Club Guesthouse

Pentru CNDB Night Out gazda noastră este clubul Guesthouse – un audiophile hub cu cameră acustică de înaltă fidelitate, un loc în care artiștii se exprimă fără restricții de gen, compromisuri sau presiuni.
Catartsis, artist din Paris, explorează un spectru larg de genuri de muzică electronică, având practica înregistrării pe teren ca bază a soundului pe care îl propune. Scufundarea în peisajele sonore din jur îi permite să creeze universuri sonice, ritmice, singulare.
Chlorys, pseudonimul Mihaelei Vasiliu care trăiește și activează în București, este o entitate muzicală și vizuală. O mare parte a activității o desfășoară pe scena de clubbing, ca DJ și promoter de party. Chlorys face parte din familia Queer Night și este unul dintre fondatorii Corp. – o platformă dedicată susținerii și promovării artistelor și persoanelor care se identifică cu genul feminin și non-binare, preocupate de muzica electronică și cultura asociată acesteia. Tot alături de Corp., produce un show pe Black Rhino Radio, numit Corpcast. De trei ani este rezidentă și la Noods Radio, unde se ocupă de show-ul Alien Flora. A expus de asemenea, în cadrul unor galerii de artă precum Suprainfinit Gallery, Anexa MNAC, Ivan Gallery, Rubik Space și Atelier35.

Prepare yourselves for a night of tasteful details made for the dance floor.

Sursa: Centrul Naţional al Dansului Bucureşti Facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută