Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Artă și Cultură

Clubul de Carte SF & Fantasy

Marți, 30 august, de la ora 20:00, povestim pe Zoom despre „Ochiul lumii”, cartea I din celebra serie „Roata timpului”, de Robert Jordan.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Citim fiecare cartea și marți, 30 august, de la ora 20:00, ne vedem pe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86541711045

Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”. Participarea este gratuită.
Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea în librărie.
Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, DAR #spoilers!

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două  buymeacoffee.com/aivimediahub  Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Sursa: Booksory

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută