Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Club de carte Armada, cu Marian Coman: „Un basm”, de Stephen King

Vă era dor să ne vedem? Ne bucurăm să vă anunțăm că reluăm clubul de carte alături de Marian Coman, redactorul-șef al imprintului Armada, și ne dăm întâlnire în mansarda prietenilor de la Cărturești, pe 13 octombrie, de la 19:00, să povestim despre cel mai nou roman al lui Stephen King, „Un basm”!
La începutul pandemiei, legendarul povestitor Stephen King s-a întrebat: „Ce ai putea scrie care să te facă fericit?“
Stephen King sondează cel mai adânc puț al imaginației sale în acest roman fermecător despre un adolescent care moștenește cheia către o lume paralelă, în care binele și răul poartă o luptă acerbă.
Charlie Reade arată ca un licean obișnuit, priceput la baseball și la fotbal, un elev modest și sârguincios. Când el avea doar zece ani, mama lui a murit într-un accident, iar suferința l-a făcut pe tatăl său să se cufunde în alcool. Maturizat precoce, Charlie a învățat cum să aibă grijă de el însuși, dar și de propriul tată. La vârsta de șaptesprezece ani, adolescentul întâlnește o cățelușă adorabilă pe nume Radar și pe stăpânul ei, Howard Bowditch, un bătrânel singuratic, care trăiește într-o casă mare, situată pe culmea unui deal, având în curtea din spate un șopron ținut sub lacăt.
Sursa: Facebook Cărturești

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută