Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Closing Tour – Porous Matter @ MV

Closing Tour - Porous Matter

Closing Tour – Porous Matter @ MV

Vă invităm la un tur ghidat special cu 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥𝐚 𝐒𝐭𝐨𝐞𝐚𝐜-𝐕𝐥𝐚̆𝐝𝐮𝐭̦𝐢, curatoarea expoziției 𝐏𝐎𝐑𝐎𝐔𝐒 𝐌𝐀𝐓𝐓𝐄𝐑, și la un ceai cald pentru a ne încălzi și a sta la povești pe îndelete.

𝐌𝐄𝐓𝐀 𝐒𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮 (𝐁-𝐝𝐮𝐥 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐕𝐢𝐭𝐞𝐚𝐳𝐮 𝐧𝐫. 𝟏)

Haideți la un 𝐓𝐞𝐚𝐓𝐚𝐥𝐤 la închiderea expoziției, să bem ceai și să vorbim despre artă într-un mod relaxant și prietenos. Este o ocazie unică de a împărtăși ce gândim și simțim despre arta contemporană, de a discuta despre intersecția dintre artă și știință și despre impactul expoziției Porous Matter în contextul cultural contemporan.

Porous Matter reprezintă o oportunitate unică pentru cercetare interdisciplinară, colaborare și experiment, determinându-i pe vizitatori să pună la îndoială permeabilitatea structurilor, lacunele din domeniul cunoașterii și implicațiile sociale, ecologice și tehnologice care decurg din conceptul de materie poroasă. Pe măsură ce navigăm prin spațiul expozițional, suntem încurajați să analizăm interconexiunea complexă dintre materiale, idei și societate: de la golurile microscopice din substanțele poroase până la lacunele intangibile din înțelegerea noastră, “materia poroasă” oferă o călătorie captivantă care ne extinde percepția și ne invită să reimaginăm lumea din jurul nostru.

Ne vedem la META Spațiu!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută