Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

CHRISTMAS ROCK

CHRISTMAS ROCK

Trupa Joana & friends

Invitați în deschidere tinere talente trupa Synergy, câștigătoarea locului 2 la Crossroads Battle of the Bands, o trupă care vine de la Voltaj Academy.

 

Trupa Joana

Ioana Macovei Vlasceanu este solista și fondatoarea trupeiJoana.

• S-a născut într-o familie unită de diplomați, medici, educatori și muzicieni, prosperând în mediul bilingv și intercultural oferit de o educație internațională cu un accent puternic pe artele spectacolului. În 2010, a primit Diploma de Bacalaureat Internațional bilingv cu credit special pentru muzică și teatru.

• La Guildhall, în timpul studiilor de licență, a interpretat rolul Susannei în Căsătoria lui Figaro și a Tytaniei, regina zânelor, în scenele de operă din Visul unei nopți de vara…precum si multe alte roluri. A primit Premiul I la Concursul Internațional de Voce W.A. Mozart 2010, Târgoviște, și Premiul pentru Cel mai bun Cântăreț Tânăr la Festivalul Național de Lied, Brașov în 2013. În vara anului 2016, i s-a oferit un loc la Mediterranean Opera Studio & Festival din Italia și a fost distribuita înOpera Suor Angelica a lui Puccini.

• Îi datoreaza pregătirea clasică mentorului și profesorului principal de voce, Susan McCulloch.

Acum este profesor de muzică de bacalaureat internațional la Mark Twain International School. Studenții ei cântă în toată lumea, după ce au studiat înuniversități internaționale de top.

Totuși dragostea ei rămâne muzica rock. Duce mai departe moștenirea muzicală lăsată de unchiul ei Buli Efremidis, care în anii 80 a compus și cântat în trupa Ana(înființată de el), alături de propriul repertoriu dar și piese cover pentru un show adevărat.

 

Urcă pe scenă:

  • Ioana Macovei Vlasceanu – voce
  • Mario Dumitrescu – tobe
  • Rares Dumitrecu – bas
  • Florin Ionescu – chitara
  • Vali Andreescu – clape, backing

 

Invitat special, în spectacol, este fratele Ioanei, Petre Macovei Vlasceanu, muzician, instrumetist, tânăr și talentat compozitor, vine din America direct pe scena The PUB.

 

Trupa Synergy

Pentru că susținem tinerele talente, show-ul va fi deschis de Trupa Synergy, trupa formată din 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani.

S-au dezvoltat și studiază la Voltaj Academy, sub îndrumarea profesorilor Adrian Cristescu ( clape Voltaj) și Gabi Constantin ( chitara Voltaj).

“Ne dorim să avem cât mai multe concerte, să bucuram oamenii cu muzica noastră și pe viitor să scoatem cât mai multe piese! Momentan lucrăm la un album, iar primul nostru single se numește ,,Înapoi la viață”, a fost lansat pe canalul Cat Music, și a strâns peste 80 de mii de vizualizări!”

Voce – Carla Ioniță
Chitara – Maria Iugulescu
Chitara – Alex Ghita
Bass – Matei Cohal
Tobe – Ioan Zaharescu

Au participat la concursul Crossroads Battle of the Bands și au obținut 3 premii importante:

  • Premiul 2 secțiunea trupe
  • Premiul 1 secțiunea instrument chitară
  • Premiul 1 secțiunea voce

 

Let’s christmas rock! 

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email