Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Christmas Celebration

Christmas Celebration
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Elite Art Gallery oferă publicului un eveniment recital menit să seducă muzical iubitorii de artă.
Acesta se va ține pe data de 17 decembrie, ora 15.00, și îi va avea invitați pe bursierii Fundației Regale Principesa Margareta din cadrul programului Tinere Talente. Recitalul cu tematică de sărbătoare va fi susținut de Adelina Cociobanu (mezzosoprană) & Ioan Bănescu (chitară), Ovidiu Pintilie (chitară) și Ștefania Turcu (vioară) & Ioan Bănescu (chitară).
Elite Art Christmas Celebration este despre bucuria de a te înconjura de artă, despre a cumpăra cu drag și despre a oferi din toată inima. În atmosferă de petrecere, sala galeriei de artă va găzdui un recital de muzică menit să îndulcească și să încurajeze achiziția cadourilor de Crăciun cu aspect și conținut artistic. Participanții pot alege dintr-o gamă mare de obiecte, precum decorațiuni din ceramică, bijuterii statement, lucrări de mici și mari dimensiuni. Pentru a veni în ajutor, punem la dispoziție iubitorilor de artă catalogul The Christmas Selection, distribuit pe rețelele sociale ale galeriei începând cu 22 noiembrie.
  • Accesul la eveniment se va face în baza unei achiziții de artă din gama obiectelor cadou aflate în zona de magazin sau online în perioada 22 noiembrie – 16 decembrie, precum și în ziua evenimentului.

Sursa: Facebook Elite Art Gallery

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută