Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Catrafu-Sale 6

Ai stat și tu dimineața în fața dulapului cu gândul că nimic nu e potrivit pentru activitățile din timpul zilei? Că nu ai nimic fresh cu care să te îmbraci? Că parcă nu mai încap hainele în dulap și în același timp, nimic nu e suficient de bun?
Conceptul de garage sale reprezentat prin acest eveniment vine în ajutorul tău și îți oferă oportunitatea perfectă pentru a elibera puțin loc în dulap.
Adună-ți toate hainele care nu te mai mulțumesc, achiziționează un stander (sau două) pentru eveniment, împachetează tot frumos, ia cu tine cel mai bun speech de negociator și haide duminică, 8 Mai în intervalul 12:00-19:00, la EC Garden să oferi ocazia altor oameni să se bucure de o vestimentație nouă. Cine știe, cu banii câștigați poți găsi și tu la rândul tău o comoară vestimentară printre standerele vecine, sau poți contribui cu o donație pentru cauza noastră, renovarea punctelor sanitare din cadrul Spitalului Pediatrie I.
În funcție de cantitatea de haine pe care îți dorești să o înlocuiești, poți opta pentru una dintre următoarele variante:
1 Stander/O masă – în valoare de 100 de lei
2 Standere/2 mese SAU un stander și o masă – în valoare de 170 de lei.
Evenimentul este realizat de către Rotaract Cluj-Napoca VISIO, organizație non-profit înființată în 2013 cu unicul scop de a-și pune amprenta în societatea locală prin susținerea cauzelor sociale întâlnite. Cu ocazia acestui eveniment, banii strânși vor fi redirecționați către renovarea punctelor sanitare din cadrul spitalului de copii Pediatrie I. În cadrul acestui spital sunt internați copiii cu probleme medicale din Cluj-Napoca, dar și din împrejurimi, care necesită îngrijiri medicale de durată. Prin demersul de înlocuire a necesităților sanitare ajutăm atât spitalul, dar mai ales copiii și părinții acestora să se concentreze pe tratamentul necesar, asigurându-le condițiile de igienă de care ne folosim fiecare dintre noi.

Sursa: cluj-fest.ro

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email