Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Cargo și Iris /Nelu Dumitrescu

Bilete:

– 60 lei – acces general – presale – DOAR primele 100 bilete ->bit.ly/3RKWdFZ

– 75 lei – acces general – presale – până pe 21.08.2022 inclusiv -> bit.ly/3RKWdFZ

– 90 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 22.08.2022 oline și la intrare

 

Cu o activitate de peste 30 de ani, Cargo și-au menținut în tot acest timp renumele.

Alături de ei, pe scenă urcă Iris (Nelu Dumitrescu). După ce formația Iris s-a scindat în 2017, toboșarul Nelu Dumitrescu a cotinuat să cânte într-o nouă formulă.

 

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Sursa: Quantic Pub/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută