Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Caravana Folk Brașovean – Invitat special Magda Puskas ( Grupul Ecou )

Asociația Culturală Grupul Vocelis împreună cu Bastionul Artiștilor Brașov și Muzeul Judetean de Istorie Brașov organizează:

Caravana Folk Brașovean – Spectacol de muzică folk cu artiștii consacrați genului din Brașov , având ca invitat special pe Magda Puskas ( Grupul Ecou )

Folkiștii brașoveni, Asociația Culturală Grupul Vocelis împreună cu Bastionul Artiștilor Brașov și Muzeul Județean de Istorie Brașov organizează CARAVANA FOLK BRAȘOVEAN – Spectacol de muzică folk cu artiști consacrați genului din Brașov, având ca invitat special pe Magda Puskas (Grupul Ecou).

Folkiștii brașoveni au inițiat un proiect de concert spectacol prin țară, care are ca scop îndemnarea publicului către muzica folk și poezie, descoperirea de noi talente și stimularea celor existente pentru creație și interpretare. Următorul concert va avea loc sâmbătă, 16 iulie 2022, ora 19:00, la Bastionul Artiștilor Brașov. Printre artiștii prezenți la spectacol se numără Grupul folk Om Bun, Corina și George Nica, Grupul Vocelis, Iulia Caraiman, Ionică Erimia și Magda Puskas în calitate de invitat special. Prețul unui bilet este 40 ron, biletele pot fi achiziționate la locul evenimentului și pe www.iabilet.ro

De asemenea, artiștii vor organiza pentru fani o licitație de obiecte personale pe pagina de Facebook a evenimentului, toate fondurile obținute fiind folosite pentru organizarea spectacolului din 16 iulie.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro , în rețeaua distribuitorilor www.iabilet.ro/retea.

Sursa: Bastionul Artiștilor/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email