Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Călătorie printre simbolurile din Tarot

Tarotul este un sistem străvechi, complex şi popular în întreaga lume, care operează cu simboluri, cu litere şi cifre. Se presupune că vechii egipteni au pus la punct acest sistem de simboluri ezoterice, le-au comprimat în 78 de arkane – 22 majore şi 56 minore, le-au arătat întregii lumi, doar că, exclusiv cei iniţiaţi, se puteau folosi  de întelepciunea Tarotului prin mesajele transmise de acesta.

Tarotul poate schimba perpectiva asupra vieţii, a destinului, poate ajuta la înţelegerea misterelor vieţii şi este o cale de dezvoltare spirituală şi explorare interioară. Este vestit în întreaga lume datorită puterii lui extraordinare de previzionare…dar, asta e doar o parte infimă din ceea ce oferă el.

Vom analiza împreună câteva dintre simbolurile centrale din Tarot şi vom descifra mesajele pe care cărţile de Tarot le pot transmite ca metodă de introspecţie şi analiză a unor imagini puternice, a unor personaje şi poveşti pline de înţelepciune şi tâlc, care au rezistat de secole.

 

Numele meu este Mihai Petrescu, mă ocup cu studiul Tarotului de peste 30 de ani.

Am reuşit să creez un sistem coerent de înţelegere a Tarotului, să decodific cu succes  mesajele transmise de el atât mie, cât şi miilor de oameni cu care am lucrat şi colaborat de-a lungul timpului.

 

  • Cost: 120 de lei

Sursa: Fundația Calea Victoriei

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email