Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Junior

Caiace KID @ București

Caiace KID

Caiace KID @ București

 

Dragi părinți și copii, v-am pregătit la Bucureștiul Lacustru, împreună cu Bloom Education, un weekend dedicat celor mici.

Astfel, sâmbătă și duminică, 1 și 2 iunie 2024, vă așteptăm la ateliere, jocuri și plimbări în caiace cu cei mici în fiecare zi, de la ora 11, pe pajiștea Petricani.

Acolo amenajăm primitor spațiul, aducem scăunele, măsuțe și pături / perne de stat pe iarbă. Avem poiană dar și umbra copacilor, o pădurice, un deal cu belvedere și un lac foarte frumos pe care ne vom plimba cu cei mici în caiace.

Bloom Education pregătește jocuri interactive, de echipă și cooperare, mimă sau rapiditate precum: Fete și băieți în jurul lumii, Ghidul din poiană, Afară și înăuntru, Tabloul naturii sau Ține ritmul.

Bucureștiul Lacustru vă pregătește plimbările în caiace pe Lacul Plumbuita, vedem stăvilarul, trecem pe sub pod și apoi plutim până la insulă.
Caiacele cu care ne vom plimba sunt foarte sigure, de agrement, special concepute și nu prezintă niciun pericol de răsturnare.

 

Participarea se face doar pe baza înscrierii prealabile

Logistica de echipamente o facem și o deplasăm la locul evenimentului în funcție de numărul de participanți înscriși telefonic sau prin mesaj whatsapp, facebook.

 

Costul de participare este de 100 lei / copil și include participarea la toate activitățile, jocuri, ateliere și plimbări în caiace.

Pentru familiile cu mai mulți copii, costul va fi de 80 lei / copil.

 

Evenimentele le putem organiza cu un număr minim de 10 participanți.

Pentru înscrieri, rezervări, informații și toate detaliile necesare:

  • 0762 688 688 – Diana
  • 0721 326 264 – Bogdan

 

Evenimentele pot suferi modificări din cauza condițiilor meteo.

Participarea fiecăruia se face sub responsabilitatea proprie a părinților sau adulților însoțitori.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Bucureștiul Lacustru

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută