Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Bufetul Simțurilor @ Muzeul Național de Artă Timișoara

Bufetul Simțurilor

Bufetul Simțurilor @ Muzeul Național de Artă Timișoara

Muzeul Național de Artă Timișoara prezintă publicului un nou proiect „Bufetul Simțurilor la Galeria ARCADA” inițiat de Cramele Recas cu ocazia Capitalei Europene a Culturii!

În continuarea programului cultural Timișoara CEaC 2023 și în contextul proiectului ”Baroque Reloaded by MNArT, Multispectral Baroque – Museum connects with wines” Muzeul Național de Artă Timișoara, alături de Cramele Recaș, susține promovarea inițiativelor care și-au lăsat amprenta asupra potențialului cultural și artistic al capitalei europene a culturii prin integrarea expoziției interactive „Bufetul Simțurilor” în Galeria Arcada.

" "

Amplasată în demisolul cu arcade al Palatului Baroc în galeria de artă, într-o încăpere amenajată în stilul unei crame, ideea acestui concept s-a născut la inițiativa lui Narcis Georgiu (sommelierul Cramelor Recaș). Scopul acestui demers interdisciplinar este acela de a familiariza vizitatorii cu „anatomia” vinului, oferindu-le o experiență multisenzorială ce le permite prin folosirea simțurilor olfactiv, tactil și vizual să interacționeze cu principalele elemente structurale ale vinului, legând o punte spre artele vizuale.

Bufetul Simțurilor

Expoziția va putea fi vizitată individual, în prețul biletului standard de vizitare a MNArT, în Galeria Arcada a Muzeului Național de Artă Timișoara, începând cu 24 mai, conform programului obișnuit de vizitare, de miercuri până duminică, în intervalul orar 13:00-21:00.

Vă invităm cu drag să o descoperiți și să vă lăsați captivați de simfonia nuanțelor, aromelor și caracterului Vinului cu Suflet de la Cramele Recas!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută